Aanbiedingen

Tijdens Kampeerbelevenis Brabant vindt u verschillende exposanten die iets extra's willen aanbieden aan u als gewaardeerde bezoeker. Hieronder vindt u een overzicht van weggeefacties, aanbiedingen en activiteiten. Let op: dit overzicht is een impressie. Op de beursvloer vindt u nog veel meer!
 
Moselcamping
Wijnliefhebbers opgelet! 4*** Moselcamping Rissbach ligt midden in het bekende wijngebied van de Moezel. Kom naar hun stand, raad het aantal wijnkurken en win een wijnpakket ter waarde van €100,- én een persoonlijke wijnproeverij én een rondleiding door de gewelfde kelders van Traben-Trarbach. Iedereen die tijdens Kampeerbelevenis Brabant een verblijf op deze camping reserveert krijgt sowieso een fles heerlijke moezelwijn!
 
 
Minicamping ’t Brenneke
Kom naar de stand van ’t Brenneke. Iedereen die hun Brabants bourgondische stand bezoekt mag één keer grabbelen in de mand met walnoten. Wie de gekleurde noot eruit haalt, wint een gratis overnachting (met eigen kampeermiddel).
 
 
CampingGids.com
Tijdens Kampeerbelevenis heeft CampingGids.com weer een heus prijzenfestival georganiseerd, deze keer is de globale waarde van de prijzenpot 1.735,00 euro! Vraag bij de informatiestand van Kampeerbelevenis om één van de 1.000 rozen, neem deze roos mee naar de stand van CampingGids.com en win één van de 45 gratis weekenden kamperen, een rugzak, poncho, paraplu, boodschappentas of een van de vele troostprijzen.
 
 
Vakantiepark De Schatberg
De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark te Sevenum, waar u het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Bij deze stand kunt u mee doen aan een verrassingsspel. Speel mee en maak kans op leuke prijzen. Heeft u geluk in het spel? Dan wint u misschien wel de hoofdprijs: een weekendje weg op De Schatberg.
 
 
Camping Natuurdomein De Landerije
Wees er als de kippen bij en kom snel naar de sfeervolle stand van Camping Natuurdomein De Landerije. Grabbel in het hoen en vindt het gouden ei. Dit ei geeft u recht op gratis overnachtingen. Hoeveel overnachtingen? Dat mag u zelf bepalen. Het werkt als volgt: wanneer u komt kamperen, wordt uw reservering verlengd met een evenredig aantal gratis overnachtingen. Hebben die kip!