Activiteiten

Tijdens Kampeerbelevenis Brabant vindt u verschillende exposanten die iets extra’s willen aanbieden aan u als gewaardeerd bezoeker. Hieronder vindt u een overzicht van meedoe-acties. Let op: dit overzicht  is een impressie. Op de beursvloer vindt u nog veel meer!
 
Dit overzicht wordt in aanloop naar het aankomende evenement wekelijks geactualiseerd. Bezoek daarom regelmatig deze pagina om ook de nieuwste activiteiten nauwgezet te volgen. 
 
 
   
 
Bax Totaalrecreatie
Doe tijdens Kampeerbelevenis Brabant mee aan het inmiddels beroemde ‘haringwerpen’. Spanning en sensatie alom met fantastische prijzen. De hoofdprijs is een Falco Siena Luifel t.w.v. € 399, -. Nummer twee wint een Crespo Relaxstoel van € 199,- en nummer drie zet voortaan koffie op de camping met een Alpina koffiezetapparaat met een waarde van € 29,95. Meedoen dus!
 
 
 
 
 
Camping Fuussekaul
Vers van de pers. Camping Fuussekaul is er ook weer bij. Al bij het binnentreden van de beurs, wordt u van harte welkom geheten door Leo, animator van deze prachtige camping in Luxemburg. Met herkenbare liedjes voor jong en oud begint al meteen het vakantiegevoel. Enne.. een vreugdedansje maken mag natuurlijk!
 
 
En tot slot…wordt jury voor één dag!
Stem op de stand die volgens u het beste past bij onze slogan ‘Kampeerbelevenis…omdat Kamperen een Belevenis is’. Stemformulieren zijn op te halen en in te leveren bij de Infostand!