Wat

Het negende seizoen van Kampeerbelevenis komt er aan en start in Brabant. Bij Bax Totaal Recreatie in Bergeijk om precies te zijn! 

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november 2018 vind je alles op kampeergebied op het terrein en in de ruim bemeten hallen van deze vermaarde tentenfabrikant. Ruim 20.000 m2 aan Kampeerbelevenis! 

Tijdens dit weekeinde vindt u een breed aanbod van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie, demonstraties en workshops. De combinatie van dit alles maakt de evenementen een ware belevenis. Heeft u al een idee waar u op vakantie gaat? Laat je inspireren! 

Tijdens Kampeerbelevenis zijn er weer verschillende aanbiedingen te vinden en prijzen te winnen bij de exposanten! Kijk bij de Aanbiedingen om te zien wat er allemaal te winnen is! Kijk bij de exposanten om te zien we er allemaal mee doen!

Kampeerbelevenis Noord-Brabant 2018 is een ongedwongen en gezellig uitje voor jong en oud. Bekijk de videoimpressie en foto's van Kampeerbelevenis 2017 om alvast de sfeer te proeven van editie 2018. De entree is gratis. Parkeren ook.

Blijf op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kampeerbelevenis Brabant en volg ons op Facebook en Twitter. Ook deze website wordt natuurlijk regelmatig geactualiseerd!